Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Πολυθεματικό Σεμινάριο Διαιτολογίας



Την Τρίτη 8 Μαϊου 2012, ο τομέας Διαιτολογίας των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, με την υποστήριξη του Ι.Δ.Μ.Ε., διοργάνωσε Πολυθεματικό σεμινάριο διαιτολογίας. Επικεφαλής ήταν η συνεργάτης του MediDiatrofi και υπεύθυνη οργάνωσης εκδηλώσεων για την Θεσσαλονίκη του Ι.Δ.Μ.Ε. διαιτολόγος Κική Γούτα και ομιλητές τα μέλη του Ινστιτούτου Διατροφικών Μελετών και Ερευνών, διαιτολόγοι Δάφνη Νταλάπα και Σωτήρης Δαργίνης οι οποίοι μίλησαν για τις Διατροφικές Ετικέτες και τα προβλήματα απορρόφησης και διάθεσης μικροδιατροφικών στοιχείων αντίστοιχα, όπως και το μέλος του ΙΔΜΕ και επιστημονική συνεργάτης του MediDiatrofi, Παναγιώτα Καρακασίδου η οποία μίλησε για την αξία των προϊόντων Ολικής Άλεσης.


Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία, όπου περισσότεροι από εκατό σπουδαστές παρακολούθησαν τους ομιλητές με μεγάλη προσοχή. 
Κατά την εκδήλωση δόθηκαν προϊόντα των εταιρειών Nestle , Barilla, Isoplus - Solgar, Wish Bars και ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, οι οποίες ήταν και χορηγοί της εν λόγω εκδήλωσης μετά από συνεργασία που είχαν με το Ινστιτούτο Διατροφικών Μελετών και Ερευνών (Ι.Δ.Μ.Ε.)