Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012

Η διαιτολόγος - διατροφολόγος Άννα ΜιγδάνηΗ Μιγδάνη Άννα  αποφοίτησε από την  Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων & Διατροφής στο Τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας του Α-ΤΕΙ Θες/νίκης. Στα πλαίσια της πρακτικής άσκησης ασχολήθηκε  με την Κλινική Διατροφή στο Γ.Ν.Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη. Από τον  10/2008 διατηρεί ΝΟΜΙΜΟ Διαιτολογικό Γραφείο στον Άγιο Νικόλαο Χαλκιδικής και από τον 5/2010 διατηρεί 2ο ΝΟΜΙΜΟ Διαιτολογικό Γραφείο στον Πολύγυρο Χαλκιδικής (Ασκληπιού 37). Έχει λάβει μέρος σε αρκετά συνέδρια και ημερίδες σχετικά με την διατροφή και της έχει απονεμηθεί  το 2ο Βραβείο για την διάλεξη της  με θέμα «Διατροφική πρόσληψη και μέτρηση υποκειμενικών παραμέτρων όρεξης σε ασθενείς που υποβάλλονται σε αιμοκάθαρση» στο 8ο Μακεδονικό Συνέδριο Διατροφής και Διαιτολογίας 16-17 Οκτωβρίου 2008 στη Θεσσαλονίκη.
Είναι μέλος  Της Ένωσης Διαιτολόγων-Διατροφολόγων Ελλάδος,Της European Society for Clinical Nutrition and Metabolism(ESPEN), Της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρεία Παχυσαρκίας, Της Ελληνικής Εταιρείας Ιατρικής Διατροφής,Της ΕΛΙΓΑΣΤΡ Ελληνικό Ίδρυμα Γαστρεντερολογίας & Διατροφής, Της Εταιρείας Νόσου Κοιλιοκάκης, Της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας – Πανελλήνια Ένωση Ενδοκρινολόγων .
Επίσης συμμετείχε στο πρόγραμμα COSI (Childhood Obesity Surveillance Initiative) που πραγματοποιήθηκε από τον WHO σε συνεργασία με το τμήμα διατροφής και διαιτολογίας του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης και την Ελληνική  Ιατρική  Εταιρεία Παχυσαρκίας στο οποίο συμμετείχαν πολλές χώρες της Ευρώπης. Η έρευνα  πραγματοποιήθηκε σε επιλεγμένα δημοτικά σχολεία της χώρας (συγκεκριμένα στο Δημοτικό Σχολείο Συκιάς) σε παιδιά ηλικίας 7-8 ετών (δευτέρα τάξη) και 9-10 ετών (τετάρτη τάξη).
ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:6937538570, 2375771789