Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Η διαιτολόγος - διατροφολόγος Γεωργία Κάμπατζη


Η Κάμπατζη Γεωργία αποφοίτησε το 2005 από Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του A.Τ.Ε.Ι Θεσσαλονίκης. 
      Η πτυχιακή της διατριβή αποτέλεσε πρότυπο θέμα και αφορούσε Δίαιτα υψηλού υπολείμματος σε παιδιατρικούς ασθενείς και έγινε σε συνεργασία με την Παιδογαστρεντερολόγο ? Καθηγήτρια Κλινικής Διατροφής Καραγκιόζογλου-Λαμπούδη Θωμαή. Αναρτήθηκε στο 6ο Μακεδονικό Συνέδριο Διατροφής.
      Η πρακτική της άσκηση διετελέσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, με επιπλέον ενασχόληση στο Διαβητολογικό Τμήμα με στόχο την διαιτητική συμμόρφωση των ασθενών. 
      Από τη αποφοίτηση έως σήμερα συμμετέχει σε πληθώρα σεμιναρίων, συνεδρίων και ημερίδων που αφορούν τις τελευταίες εξελίξεις στην διαιτολογία.
Αποτελεί Μέλος της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρίας Παχυσαρκίας , του Ελληνικού Ιδρύματος Γαστρεντερολογίας & Διατροφής και του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων -Τεχνολόγων Διατροφής.
      Από τον Οκτώβριο του 2005 εργάζεται στο προσωπικό της Διαιτολογικό Γραφείο στη Χρυσούπολη Καβάλας.
      Στο αυτό το χρονικό διάστημα, έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με την ενημέρωση σε θέματα διατροφής & υγείας, με συνεντεύξεις, δημοσιεύσεις και άρθρα. Συχνές είναι οι ομιλίες σε εκδηλώσεις που διοργανώνουν διάφοροι φορείς (π.χ. ημερίδες, συνέδρια, μέριμνα του παιδιού, σχολή γονέων κλπ).
      Επίσης έχει ασχοληθεί εκτεταμένα με την διαιτητική αντιμετώπιση παχυσαρκίας ενηλίκων, εφήβων και παιδιών, κλινικών περιστατικών, εγκυμοσύνη, θηλασμός κ.α.).